Creëer een constante stroom klanten via LinkedIn

LinkedIn is het krachtigste social-mediakanaal voor ondernemers die hun netwerk willen uitbreiden met kwalitatieve leads en potentiële klanten.

Wil jij…

Een goedlopend en bloeiend bedrijf, waarin jij de regie hebt over je inkomsten, je meer rust en ruimte in je agenda hebt en je wekelijks consistent klanten aantrekt?

 

Voor wie 

N

Je wilt meer continuïteit in het aantal nieuwe klanten.

N

Je bent teveel afhankelijk van mond-tot-mond-reclame.

N

Je wilt zichtbaarder worden bij jouw potentiële klanten.

N

Je wilt een geautomatiseerd verkoopsysteem.

N

Je bent minimaal 1 jaar ondernemer, je hebt minimaal 50K omzet en je wilt graag verder groeien.

Wat je kunt verwachten

l

Maand 1 - Fundament

We beginnen in de eerste maand met het definiëren je niche, aanbod en propositie zodat deze precies aansluiten bij jouw ideale klant.

w

Maand 2 - Funnel

In maand twee staat je funnel centraal. Een funnel is cruciaal als je online klanten wilt genereren. We zorgen ervoor dat jouw potentiële klant automatisch kennismaakt met jou en je bedrijf. Door waardevolle kennis te delen, bouw je een vertrouwensrelatie op.

Maand 3 - Website

In de derde maand staat je website en copywriting centraal. We zorgen dat de teksten op je website jouw potentiële klant aanspreekt. Ook integreren we de mogelijkheid voor het boeken van een afspraak met jou als onderdeel van je funnel.

Maand 4 - LinkedIn

In maand vier gaan we uitgebreid aan de slag met LinkedIn. Je leert welke strategieën ervoor zorgen dat je jouw ideale klant aantrekt. We bespreken zowel de gratis als betaalde mogelijkheden met adverteren. Met minimale inspanning leer je je bereik te vergroten.

Maand 5 - Verkoopgesprek

In maand 5 leer je (telefonische) verkoopgesprekken te voeren en om te gaan met mogelijke bezwaren.

g

Maand 6 - Optimalisatie

In de zesde en laatste maand gaan we het complete proces optimaliseren. We kijken naar de cijfers en sturen bij waar nodig. Daarna kun jij zelf aan de slag om potentiële klanten aan te trekken wanneer je dat nodig hebt.

Uitgebreide begeleiding + online trainingsprogramma

In een traject van 6 maanden werken we intensief samen, zien we elkaar regelmatig én kun je mij onbeperkt vragen stellen. Je krijgt toegang tot een online videotraining als naslagwerk waarin ik elke maand nieuwe content met je deel.

Niet tevreden? Geld terug!

Krijg je geen nieuwe klanten nadat je alles hebt geïmplanteerd? Dan geef ik je je volledige investering terug!

Dit levert het jou op

N

Samen met mij ontwikkel je een sterke marketingstrategie waarmee je LinkedIn voor je laat werken.

N

Ontdek hoe jij de regie kan nemen over je inkomen, zodat het voorspelbaarder wordt.

N

Trek op een slimme manier nieuwe klanten aan waardoor je meer vrijheid krijgt in je agenda.

N

Je ontvangt 6 maanden lang al mijn kennis, ervaring en feedback, zodat je meer uit je bedrijf haalt.

Succesverhalen

Wij hebben de afgelopen maanden met Hans samengewerkt […] Wij hebben zijn training gevolgd en daarna vooral ook heel veel gehad aan de face-to-face-strategiegesprekken en de persoonlijke begeleiding. […] De samenwerking was zinvol, uitdagend, leerzaam en vooral leuk! Het belangrijkste van alles: wij kunnen nu zelf bepalen welke klanten wij willen en hoe ons klantportfolio eruit komt te zien.

Esther de Grooth

Duitsland-expert

Er hebben al drie mensen positief gereageerd en met twee heb ik al een afspraak gemaakt. Een fantastisch resultaat met wat ik pas heb gedaan en iets wat ik totaal niet had verwacht!

Martijn Valkenet

Vastgoedbeheerder

Dankzij de nieuwe inzichten die ik heb opgedaan, heb in de eerste maand een extra omzet behaald van € 13.437,-. Ik ben nog steeds verbaasd over het resultaat.

Arno Baretta

Videoproducent

De methode vind ik nu al zo bijzonder! Ik heb na slechts twee dagen al 3 afspraken staan.

Claudio Fray

Personal trainer

HET WERKT!!! Zojuist met iemand gechat en nu net videoconferencing gedaan en afspraak gemaakt voor volgende week. WOW gebeurt vaak één of twee keer per jaar zo iets. En nu gelijk in januari al.

Bart Schwarz

Coach & trainer

De training is echt super eenvoudig. Ik kon Hans ook heel makkelijk even bellen als ik ergens tegenaan liep of extra informatie wilde. Met andere woorden: een aanrader.

René Pouwelse

Eventprofessional

Wat mij in positieve zin verraste is het hoge aantal reacties in korte tijd en de leuke gesprekjes die hieruit voortkomen. En dat terwijl ik nog maar twee weken bezig ben!

Leo Verkaik

Online marketeer

Veelgestelde vragen

Ik ben geen trainer, coach, consultant of adviseur, is het programma dan ook geschikt voor mij?

Ja, als jij kennis hebt die je stap-voor-stap kunt overbrengen op anderen én je hebt een doelgroep die zich op LinkedIn bevindt, dan is het trainingsprogramma geschikt voor jou. Aan het trainingsprogramma doen mee kennisondernemers zoals coaches, trainers, consultants en adviseurs, maar ook webdesigners, interieuradviseurs, personal trainers, diëtisten, VA’s, etc.

Hoeveel tijd gaat het mij kosten?

Gemiddeld 2 tot 3 uur per week. Sommigen besteden er meer tijd aan. Anderen weer minder. Maar houd dit aan.

Mijn website is nog niet af maakt dat uit?

Nee, dat is geen probleem. We werken voornamelijk op LinkedIn en creëeren een aparte landingspagina.

Wil jij een constante stroom klanten?