• Wij wilden een bedrijfsfilm voor AncoferWaldram Steelplates B.V. met een specifieke, professionele uitstraling. Het team van Hans van der Klok Productions heeft dat goed opgepakt. Plezierige samenwerking. Een fijn team om mee te werken. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.

  Joost van Dijk
  Joost van Dijk AncoferWaldram Steelplates
 • Ik heb Hans, zijn bedrijf en zijn netwerk van specialisten, gedurende diverse videoprojecten leren kennen als toegewijde professionals die onder de gegeven omstandigheden altijd voor het hoogst haalbare gaan. Hans is bevlogen en levert topkwaliteit in beeld en geluid. Ondanks zijn hang naar perfectie blijft hij flexibel en redelijk en staat hij open voor tips of een alternatieve blik. Het is prettig samenwerken, in een goede sfeer waar eigenlijk geen onvertogen woord valt. Door die aanpak en de strakke eindresultaten kan ik Hans van der Klok Productions van harte aanbevelen.

  Rob de Voogd
  Rob de Voogd ERIKS
 • We hebben samengewerkt met Hans van der Klok Productions om een korte, overtuigende bedrijfsvideo te maken. Het proces wat erg goed georganiseerd: We hadden regelmatig vooraf gecoördineerde vergaderingen met veel constructieve voorstellen. De opnames waren professioneel en kregen daar een hoogkwaliteit en sterke bedrijfsvideo uit. Ik kan Hans van der Klok Productions aanraden als een jong creatief team die betrouwbaar en flexibel is over de wensen van de klant.

  Lena Pfeil
  Lena Pfeil Weber-Hydraulik
 • We hebben de samenwerking als prettig ervaren en we zijn blij met het uiteindelijke resultaat.

  Wilma Tuk
  Wilma Tuk Bonusan
 • Hans is een professional. Met verve bekleedde hij zijn rol, op de vloer, en heeft meer dan uitstekend werk geleverd. Kundig, betrouwbaar, betrokken en, tot het uiterste gaan.

  Annemarije Tillema
  Annemarije Tillema Sustainble Brand Index
 • Samen met Hans en crew gewerkt aan onze bedrijfsfilm(pjes). Hans pakt het uitermate professioneel aan. Is uitermate zorgvuldig op het proces en meedenkend op de inhoud. Zijn drive maakt de samenwerking plezierig en zijn kritische blik houdt iedereen scherp om zo tot een goed eindresultaat te komen. Ik kan Hans van der Klok Productions aan iedereen aanbevelen!

  Angelique Derks
  Angelique Derks Mosadex Groep
 • Wat een prachtige prestatie heeft Hans van der Klok geleverd in het landelijke project ‘de Nationale Synode’. Als opdracht werd hem gegeven in een achttal filmpjes van verschillende kerken in Nederland te laten zien wat nu specifiek voor zo’n kerk is. Juist door zijn grote filmische kwaliteiten heeft Hans van der Klok Productions dit op een indrukwekkende wijze voor het voetlicht gebracht. We zijn Hans veel dank verschuldigd.

  Gerrit de Fijter
  Gerrit de Fijter Stichting Nationale Synode
 • Evenals in 2013 heeft Hans van der Klok Productions dit jaar weer een professionele bedrijfsfilm opgeleverd. Ook deze film voldoet in het geheel aan de verwachtingen die vooraf duidelijk zijn gecommuniceerd. Met de geduldige benadering, vakmanschap en oog voor details geeft Hans van der Klok Productions vertrouwen in een goede oplevering van een opdracht.

  Heico van der Meulen
  Heico van der Meulen Joop van Zanten Staalservice
 • Hans van der Klok Productions heeft in korte tijd een prachtige serie testimonials gemaakt voor de relatiedag van IW4 en HetWerktNu. Hun vakmanschap, overzicht en betrokkenheid hebben geleid tot het gewenste eindresultaat. Ze maakten daarbij het motto "go the extra mile" meer dan waar.

  Hans Bouhuys
  Hans Bouhuys IW4
 • Vakmannen. Dat is hoe ik de samenwerking met Hans van der Klok Productions heb ervaren. Hans en zijn team hebben passie voor het vak, een goed oog voor detail en ze maken prachtige beelden. Ze denken actief mee en zijn kritisch op inhoud en vorm. Het team is zeer zorgvuldig in het werk dat ze doen en de afspraken die ze maken. Met zijn rustige manier van werken en een goed luisterend oor is het een feestje om Hans en zijn team samen te werken.

  Margot van den Beuken
  Margot van den Beuken Bevlogen Beeldproducties
 • Met Hans van der Klok Productions heb ik wederom prettig en succesvol samengewerkt in opdracht van de Stichting Nationale Synode. Het in vijf minuten met pakkende beelden (zelfs met een drone!) en uitstekende quotes samenvatten van een proces van enkele jaren is een uitdaging en dat is Hans met zijn team naar volle tevredenheid gelukt.

  Maarten Ouweneel
  Maarten Ouweneel Stichting Nationale Synode
 • Hans van der Klok Productions heeft een prachtige film gemaakt voor onze site. Wij hebben het team als een zeer professioneel ervaren. Ze hebben oog voor detail, zijn vriendelijk, denken mee en luisteren naar onze wensen. De samenwerking verliep fijn en snel.

  Mary Castro
  Mary Castro Perfo
 • Hans van der Klok Productions heeft voor onze branchevereniging een film gemaakt waarin de rol van sprinklers binnen brandveiligheid onder de aandacht komt. Het team is zeer betrokken, verdiept zich in het onderwerp en onze boodschap en doet er veel aan om onze doelen te laten behalen. Ook wanneer de video gereed is! Ik was onder de indruk van de oprechte aandacht voor onze klanten en de details waarmee ze de video hebben gemaakt.

  John van Lierop
  John van Lierop Nederlandse Vereniging voor Brandveiligheid
 • Wij zijn trots op onze nieuwe bedrijfsfilm die in samenwerking met Hans van der Klok Productions is gerealiseerd. De voorbereiding, uitvoering en nabewerking is erg professioneel en met heel veel enthousiasme uitgevoerd. Het team van Hans van der Klok is zeer creatief en weet de juiste vorm te geven aan een uitdagende opdracht! We hopen met het eindresultaat aan iedereen te kunnen laten zien dat wij bij de top horen van fijnmechanische metaalbewerking.

  Eric Goorsenberg
  Eric Goorsenberg Fijnmechanische Industrie Goorsenberg
 • De professionals bij Hans van der Klok Productions hebben aan een half woord genoeg. Een zonnige herfstdag en een drone-vlucht-met-camera later, lag er een fantastisch product met de veelzeggende titel 'epic movie'. Mede dankzij Hans van der Klok Productions kunnen we terugkijken op een meer dan geslaagde project!

  Judith Pierik
  Judith Pierik Hogeschool VHL
 • Het is de aandacht waarmee Hans van der Klok Productions het filmwerk uitvoert. De hoge kwaliteit die het oplevert. De positieve houding tijdens de gesprekken en de creativiteit die uiteindelijk de juiste impact hebben. Allesomvattend, het team van Hans van der Klok Productions heeft meerwaarde! Het lijkt logisch, maar dat is juist bijzonder. In het volste vertrouwen bevelen wij Hans van der Klok Productions aan.

  René Kooijman
  René Kooijman ASB B.V.
 • Hans van der Klok Productions heeft voor Exact Online zeven animatievideo’s opgeleverd in verschillende talen om de mobiele app te promoten. De samenwerking verliep ideaal en soepel! Als klant van Exact Online dachten ze niet alleen mee met de creatie en het uiteindelijke doel, maar ook met de realiteit. Zijn dit echt de voordelen die de app jou biedt? Een perfecte combi dus. Hans van der Klok Productions heeft absoluut oog voor detail en denkt met je mee!

  Wendy Groenewegen
  Wendy Groenewegen Exact Online
 • Vanuit DIN Solutions heb ik voor een customer video samengewerkt met Hans van der Klok Productions. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Het team heeft een professionele aanpak, werkt met korte lijnen en heeft een doordachte en creatieve visie op film maken. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

  Lynne van Hasselt
  Lynne van Hasselt DIN Solutions
 • De mensen bij Hans van der Klok Productions zijn professionals die ons hebben geholpen in de wereld van film en animatie. Ze gaan structureel te werk waarin je ziet dat dit voor hen dagelijks werk is. Kort gezegd: ze weten waar ze het over hebben. Top!!

  Hajo Kanters
  Hajo Kanters Quadira
 • Wij hebben Hans van der Klok Productions leren kennen als een team met passie voor hun vak. Ze zijn creatief, vernieuwend maar ook kritisch en gaan voor het mooiste product. Het is plezierig om met hen samen te werken.

  Ronald Majoor
  Ronald Majoor Castanea Bedrijfsmakelaars
 • Het team bij Hans van der Klok Productions is zeer professioneel en ze denken mee! Dat geldt zowel voor de opnames, de interviews en de montage. Ze reageerden altijd zeer geduldig en met positieve oplossingen op onze soms pietluttige bemoeienissen. Wij hebben met heel veel plezier samengewerkt en kunnen dat iedereen aanraden.

  Hans Tromp
  Hans Tromp De Haagse Hogeschool
 • Hans van der Klok Productions heeft voor ons een introductiefilm gemaakt en over de kwaliteit zijn we erg tevreden. Het is prettig met ze samen te werken en ook de projectleiding is bij hen in goede handen.

  Jan Willem Vernhout
  Jan Willem Vernhout CoThink B.V.
 • Hans van der Klok Productions ontzorgt. Ze steken veel tijd in de voorbereiding en de filmopnamen, stellen de personen die gefilmd gaan worden op hun gemak en door enkele creatieve invallen worden de films ver boven het gemiddelde uitgetild.

  Jan Jaap Karsten
  Jan Jaap Karsten Royal Jongbloed B.V.
 • Samenwerken met Hans van der Klok Productions is professioneel en plezierig. Mede dankzij het team is het gelukt deze abstracte materie inzichtelijk te maken voor een breed publiek. Binnen de afgesproken voorwaarden en met oog voor detail wist Hans van der Klok Productions video's te produceren die tot de verbeelding spreken.

  Phillip Appels
  Phillip Appels Hogeschool Van Hall Larenstein
 • Hans van der Klok Productions weet door hun jarenlange ervaring en commerciële vaardigheden zeer nauwkeurig het onderscheidend vermogen van Brink Tuinen in beeld te brengen. Geen minutenlange film, maar alleen de informatie waar onze klant echt wat aan heeft! En zie, het resultaat is er.

  Aleidus van den Brink
  Aleidus van den Brink Brink Tuinen
 • Vanaf het eerste idee tot en met de eindpresentatie op het congres hebben we zeer prettig samengewerkt. Dankzij de nauwe betrokkenheid en interesse in het onderwerp, hun inlevingsvermogen in onze ambities, hun vakmanschap, geduld en perfectionisme, beschikken we nu over drie prachtige films. We zijn heel blij met het eindresultaat!

  Janneke Krooneman
  Janneke Krooneman Rijksuniversiteit Groningen
 • Wij bij Vehicle Systems Engineering B.V. hadden behoefte aan een bedrijfsfilm waarin we een impressie geven over ons bedrijf. Hans van der Klok Productions heeft onze wensen op een geweldige manier vertaald. Hun passie en gedrevenheid vielen meteen op. Wij zijn allemaal erg tevreden over het eindresultaat en de nazorg daarvan!

  Johan Verwoert
  Johan Verwoert Vehicle Systems Engineering B.V.
 • Ik werk als fotograaf vaak samen met filmers, maar er is er niet één die kan tippen aan het niveau van Hans van der Klok Productions. Dit hoge niveau komt niet alleen tot uiting in de films die hij maakt. Ook zie ik ze dingen doen die veel andere filmmakers nalaten, namelijk het zich goed verdiepen in de klant. Wat is de vraag achter de vraag. Ik kan Hans van der Klok Productions van harte aanbevelen voor het maken van een goede commercial of bedrijfsfilm.

  Robert Zwart
  Robert Zwart Beeldkracht
 • Het gehele proces om te komen tot de bedrijfsfilm (voortraject, interviews, filmen, montage en uiteindelijke oplevering) is op een ontspannen en plezierige manier verlopen. Het eindresultaat past uitstekend bij de uitstraling van onze onderneming. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met Hans van der Klok Productions.

  Herm Slagmoolen
  Herm Slagmoolen All Dent - Dental Equipment
 • Dankzij de zeer professionele aanpak van Hans van der Klok Productions is een animatieserie gemaakt die onze producten en diensten op een heldere manier presenteren. Zowel binnen als buiten onze branche wordt het eindresultaat met groot enthousiasme ontvangen. Wij verheugen ons op verdere samenwerking in de toekomst.

  Stefan von der Heide
  Stefan von der Heide Balance Point Control B.V.
 • Ik heb Hans van der Klok Productions benaderd om een introductiefilm te maken voor ZZP-Next Accountants. Deze film moest aangeven wat de dienstverlening van ZZP-Next precies inhoudt. Ik had geen idee wat er allemaal bij kwam kijken. Stap voor stap hebben ze mij door alle stappen heen geholpen. Ze bleven heel geduldig ook toen de ideeën gaandeweg het proces toch weer veranderden en er diverse aanpassingen gedaan moesten worden. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en wil Hans van der Klok Productions dan ook van harte aanbevelen.

  Alja Köhnen
  Alja Köhnen ZZP-Next Accountants
 • Klanten verwachten topkwaliteit. Als initiatiefnemer van een nieuw hypermodern datacenter in Ede, is het voor mij ontzettend belangrijk om met topmensen uit mijn netwerk te werken. Bij Hans van der Klok Productions heb ik deze topmentaliteit gevonden. Ik zal dus ook zeker niet twijfelen om hen in mijn netwerk aan te bevelen.

  Fius van Laar
  Fius van Laar DC Valley
 • Hans van der Klok Productions heeft een pitchfilmpje van mij gemaakt en een aantal videoblogs. Ik ben er ontzettend blij mee. Van te voren dacht het team met me mee over de te gebruiken teksten en tijdens de opnames wisten ze me snel op mijn gemak te stellen. Opvallend was hoe punctueel de opnamen al waren voorbereid. Fijn om reacties van anderen te vernemen dat ik op de filmpjes "echt mezelf" was. Ook een vlog opnemen of een videopitch? Ik raad je Hans van der Klok Productions van harte aan.

  Martine Floor-Bron
  Martine Floor-Bron MBEE Communicatie en Advies