Brainstorm

Het traject naar een succesvolle film begint met een kennismaking. Wie ben je? Wat doe je? Welke vraag leg je bij ons neer? Creatieve ideeën ontstaan vaak ter plekke en geven een vertrekpunt voor het vervolg. Op basis van de brainstorm werken we drie concepten voor je uit. We horen graag welk idee je het meest aanspreekt. Wil je alvast weten welke vragen je kunt verwachten tijdens het intakegesprek? Bekijk ze hier.

werkwijze-brainstorm-1
werkwijze-brainstorm-2

Script

Op basis van je keuze bepalen we de hoofdlijnen en werken toe naar een definitief concept. Worden we daar allebei blij van? Dan schrijven wij een filmplan, waarin we de ideeën concreet vertalen naar een script.

werkwijze-script-1
werkwijze-script-2

Film & montage

Het uitgewerkte script vormt de basis voor de filmopnamen en de montage. Omdat we alles gedetailleerd hebben vastgelegd, kunnen we efficiënt werken tijdens de filmdag(en). En, wij houden van innovatie. Daarom werken we met de nieuwste apparatuur.

home-placeholder
werkwijze-filmmontage-2

Feedback

Terwijl we schrijven, filmen en monteren, houden we jou via een speciaal ingerichte portal op de hoogte van de voortgang van het proces. Je logt in met een persoonlijke code en volgt het proces op de voet. Zo vind je alle informatie overzichtelijk op één plek én blijf jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

werkwijze-feedback-2
werkwijze-feedback-1

Publicatie

De laatste feedback op de conceptfilm is verwerkt, verfijningen zijn aangebracht en de definitieve verbeteringen zijn doorgevoerd. Honderd procent tevreden? Dan kan de film worden gepubliceerd. Hij kan viraal! Om te realiseren dat jouw film ook goed bekeken gaat worden, bieden we ondersteuning aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen. We plannen verschillende checks in en kunnen ervoor zorgen dat je film bovenaan de hitlijsten van zoekmachines verschijnt.

werkwijze-publicatie-1
werkwijze-publicatie-2